معرفی کتاب ترانه های خیام اثر محمد علمی

ترانه های خیام

صادق هدایت و 2 نفر دیگر
4.3

1400/6/2

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

خواجه امام حکیم غیاث الدین ابولفتح عمربن ابراهیم خیام یکی از بزرگان دانشمندان در رشته ریاضی و اختر شماری و فلسفه است که نام بلند او در ایران و جهان،بیرن از اشتهار علمی و شخصیت دانشی او،برای سرودن رباعیهای کم شماری ولی بسیار لطیف و عمیق و پر معنی جانانه ای است که همواره در هر دور و روزگاری خوانندگان و ستایندگان بسیار داشته است...

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به ترانه های خیام

نمایش همه
 علیرضا

علیرضا

بریدۀ کتاب

امروز که نوبت جوانی من است می خورم از آن‌که کامیاری من است عیبم مکنید گر چه تلخ است خوش است تلخ است از آن‌که زندگانی من است چون حاصل آدمی درین جای دو در جز درد دل و دادن جان نیست دگر خرم دل آن کس که یک نفس زنده نبود و آسوده کسی که خود نزاد از مادر ای آن‌که نتیجه چهار و هفتی وز هفت و چهار دائم اندر تفتی می خور که هزار باره بیشت گفتم باز آمدنت نیست چو رفتی رفتی نیکی و بدی که در نهاد بشر است شادی و غمی که در قضا و قدر است با چرخ مکن حواله که اندر ره عقل چرخ هزار بار ز تو بیچاره تر است چون چرخ به کام خردمند نگشت خواهی تو فلک را هفت شمر خواهی هشت چون خواهی مرد و آرزوها همه هشت چه مور خورد به گور و چه گرگ به دشت یک قطره‌ آب بود و با دریا شد یک ذره خاک بود و با زمین یکتا شد آمدن و شدن تو در این عالم چیست آمد مگسی پیدا و ناپیدا شد از جمله رفتگان این راه دراز باز آمده ای کو که به ما گوید راز هان بر سر این دو راهه از روی نیاز چیزی نگذاریم که نمی‌آییم باز ما لعبتکانیم و فلک لعبت باز از روی حقیقتیم نه از روی مجاز یک چند درین بساط بازی کردیم رفتیم به صندوق عدم یک یک باز

لیست‌های مرتبط به ترانه های خیام

مینآ

مینآ

1403/6/2

دیوان اشعار فروغ فرخزاداولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپورپری کوچک غمگین: زندگی و شعر فروغ فرخزاد

کتابی برای خالق کتاب

13 کتاب

1️⃣_اولی رو با قشنگ ترین و جذاب ترین گزینه شروع می کنم و اونم در رابطه با زندگی فروغ فرخزاد ‌، زندگی پر فراز و نشیب و پر از اتفاقات غم انگیز بعد از خوندن اولین تپش های عاشقانه قلبم 🫀💫( نامه های عاشقانه فروغ ) و پری کوچک غمگین🧚‍♀️😥( یک روایت کلی از زندگی فروغ خیلی کوتاه ) قراره جور دیگه ای به اشعارش نگاه کنید ، دنبال تاریخ شعر ها بگردید و ببینید که هرکدوم مال چه دوره ایه ، عاشقی ؟ جدایی ؟ افسردگی ؟ 📖 بعد از او دیگر چه می جویم؟؟ بعد از او دیگر چه می پایم ؟؟ اشک سردی تا بیفشانم گور گرمی تا بیاسایم 2️⃣_ قبل از خوندن رباعیات خیام یک نظری هم به ترانه های خیام اثر صادق هدایت داشته باشید ، این کتاب به بررسی عقاید خیام پرداخته و خیلی از سوالات درموردش رو پاسخ داده 📚✒️ . خوندن این کتاب کوتاه قبل از اشعار خیام حسابی شما رو با سبک زندگی خیام آشنا می کنه . 📖 تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پر کن قدح باده که‌ معلومم نیست کاین دم که فرو برم بر آرم یا نه؟ 3️⃣_خوندن ملت عشق یا کتاب هایی که به زندگی مولانا اختصاص داده شده هم بی ثمر نیست و ما رو بیشتر با زندگی این شاعر آشنا می کنه . خوندن گزیده آثار و غزلیات شمس و مثنوی رو فراموش نکنید ( حداقل گزیده آثار رو بخونین 😁🍀 ) 📖 ماییم که از بادهٔ بی‌جام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم 4️⃣_ و در آخر برای کسانی که بیگانه ، طاعون ، سقوط یا بقیه آثار آلبر کامو رو خوندن ، توی خطاب به عشق یک وجهه و یک چهره جدید از آلبر کامو رو خواهند دید ، آلبر کامویی عاشق و سرشار از احساسات برای معشوقه خود ماریا کاسارس 💖🗼. کتاب خطاب به عشق به صورت نامه نگاری هایی بین این دو نفره و این دفعه برخلاف بقیه کتاب ها پیشنهاد می کنم اول یکی از آثار آلبر کامو رو بخونین و بعد این کتاب . ✉️ شاید آدم برای اینکه خودش باشد به بودن کسی نیاز دارد .معمولاً همینطور است . من به تو نیاز دارم تا بیشتر خودم باشم .

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.