معرفی کتاب خشم در هارلم اثر چستر.بی هایمز مترجم مزدک بلوری کتابعمومیداستان خشم در هارلم چستر.بی هایمز و 2 نفر دیگر 3.1 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 12 خرید از کتابفروشیها ناشر بیدگل شابک 9786226863506 تعداد صفحات 392 تاریخ انتشار 1400/5/9 توضیحات کتاب خشم در هارلم، نویسنده چستر.بی هایمز. لیستهای مرتبط به خشم در هارلم مصطفا جواهری 1402/1/4 کتابهایی که سال ۰۱، میهمانشان بودم! 71 کتاب تصمیم داشتم سال ۱۴۰۱، ۷۵ کتاب بخوانم. نشد. ۷۲ تا خواندم. تا ببینیم امسال چه میشود. 0 36 پستهای مرتبط به خشم در هارلم مرکز فرهنگی شهر کتاب 1401/2/14 لذتبخشترین کتابهایی که در سال ۱۴۰۰ خواندهام - کامران سپهران 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مصطفا جواهری 1401/10/6 «هیچ آدمی نمیتواند یکشنبهها مسیحی شود و شش روز دیگر هفته را گناه کند. چنین آدمی باید خدا را احمق فرض کرده باشد.» هارلم، نام محلهای در نیویورک است که اغلب ساکنان آن، سیاهپوستاند. خشم در هارلم، یک رمان جنایی_کمدی است که ارزش خواندن دارد. ولی نه از جهتِ تعلیقهای ژانر جنایی که از قضا ندارد. بلکه از این جهت که چستر هایمز، نویسندهٔ کتاب پیش از اینکه نویسنده شود یک سارق مسلح بوده که سابقهٔ زندان هم دارد. ادبیات و قلمِ چنین آدمی خواندنی است. نگاهش به جرم و مجرم و محیطِ جرمآلود بامزه است. و البته ترجمهٔ دکتر مزدک بلوری (که هیات علمی و مدیر گروه مترجمی دانشکدهٔ ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی است)، واقعا درجهیک است. یکی از بهترین ترجمههایی است که در ماههای اخیر خواندهام. 0 30 شهاب سامانی 1401/1/11 نه زیاد معمایی، نه زیاد کمدی و نه زیاد شگفتانگیز و خاص. یک داستان معمولی و شاید درجه چندم جنائی. 0 0 صادق صبح 1402/12/9 حرف کمدی نمیزنه اما اخرش میخندین و اینکه اگه دنبال خونه تو نیویورک میگردین آقای هایمز میتونه کمکتون کنه کجاها خونه نخرین 0 1 محمدرضا آقائی 1403/11/17 تا صفحه ۹۸ خوندم و گذاشتم کنار. از نظر داستان و نوع روایت جذبم نکرد. قلم نویسنده هم دوست نداشتم. 0 0