معرفی کتاب پشت سرت را نگاه کن! اثر سی بل هاگ مترجم آرتمیس مسعودی

3.8

ناشر
آموت
1398/11/1

وقتی کلوبنسون از خواب بیدار میشود،متوجه میشود که روبده شده و در یک دخمه زیرزمینی زندانی است اما اصلا به یاد نمی آورد چه طور به آنجا آمده است،او از آن جا میگریزد اما کسی داستانش را باور نمیکند.به همسرش مظنون و ناچار میشود برای کشف واقعیت و زنده ماندن،ردپای خود را دنبال کند،اما چه کسی کلو را تعقیب میکند؟
«سی بل هاگ»خالق آثار متعدد و پر فروشی است که به زبان های بین المللی ترجمه و به ویژه در انگلیس،استرالیا و آلمان با استقبال چشمگیری روبه رو شده اند وی نویسندگی در ژانرهای مختلف را تجربه کرده است و آثارش بارها برنده جوایز مختلف یا به عنوان نامزد بهترین اثر برگزیده شده اند.
آرتمیس مسعودی
جنوب دریاچه سوپریور/رمان/الن ایرگود
اولین تماس تلفنی از بهشت/رمان/میچ آلبوم
آیا شما هم به استرس اعتیاد دارید/دبی مندل
شادی را به فرزند خود هدیه کنید/بتی راد

لیست‌های مرتبط به پشت سرت را نگاه کن!

نمایش همه
دیزی دارکرجایی که خرچنگ ها آواز می خوانندزن همسایه

رمان های معمایی و جنایی✨️

6 کتاب

اول از همه دیزی‌دارکر خیلی پیشنهاد میشه، اصلا نمیتونین حدس بزنید که پایان داستان چجوری و واقعا مغزتو درگیر میکنه ۲.کتاب بعدی هم معمایی جنایی هست هم عاشقانه، فیلمش رو هم ساختن و راجب یک دختر هست که توی مرداب زندگی میکنه و همونجا هم با دوتا پسر اشنا میشه، خانوادش ترکش‌کردن و خودش تنهایی با خیلی چیزا دست و پنجه نرم میکنه و به نظرم داستان خیلی قشنگی داشت ۳.کتاب زن همسایه هم به اندازه ی دیزی دارکر ممکنه خفن نباشه اما بازم ذهنتو درگیر میکنه و تا لحظه ی اخر تو نمیتونی حدس بزنی شخص مورد نظر کیه و راجب یک زن و شوهر هست که تصمیم میگیرن برن مهمونی و بعد از اینکه میان خونه میبینن بچشون دزدیده شده ۴.این داستان هم جزو کتابایی هست که تو حوصله ی تموم کردنشو نداری ولی از یک طرف هم دوست داری بدونی اخرش چی میشه، یذره داستان رو کش داده ولی بازم داستان تقریبا جالبی داره، در مورد ی خانم هست که اول داستان بیدار میشه و میبینه توی یک زیرزمین هست و با کلی بدبختی خودشو نجات میده ولی بعدش که میخواد گزارش بده که دزدیدنش، میبینه همه ی مدارک علیهش هستن و ی جوری صحنه سازی شده انگار مشکل روانی داشته ۵.دوتا رمان اخر رو من کمتر از رمان هایی که تا الان گفتم تخت تاثیرشون قرار گرفتم ولی در کل رمان های بدی نبودن ولی من خیلی با شوق و ذوق برای ادامه ی خوندنشون مشتاق نبودم و در کل سه تا رمان اول رو من بیشتر پیشنهاد میکنم نسبت به بقیه ولی خوندن همشون خالی از لطف نیست و داستان هرکدومشون متفاوت و هیجانیه