معرفی کتاب چهار بانوی تاریخ ساز، روایتی از زندگی: فاطمه بنت اسد، نرجس خاتون، هاجر، رابعه عدویه اثر زهرا زواریان

چهار بانوی تاریخ ساز، روایتی از زندگی: فاطمه بنت اسد، نرجس خاتون، هاجر، رابعه عدویه

چهار بانوی تاریخ ساز، روایتی از زندگی: فاطمه بنت اسد، نرجس خاتون، هاجر، رابعه عدویه

زهرا زواریان و 1 نفر دیگر
5.0
1 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

5

خواهم خواند

2

شابک
9789645362018
تعداد صفحات
362
تاریخ انتشار
1398/5/5

توضیحات

        
زن الهه ای است که دامانش محرم اسرار خدا و حضورش غزل غزل هایی است که آفرینش بهتر از او نسروده است.او معبد  آفتاب است و نور وجود او جاری بر طبیعت آدمیان که در حضور او همه چیز به جنبش در می آید و زندگی بی تپش وجود او سرد و فسرده است .او آن الهه ای است که خداوند خانه اش را حرم امن او قرار داده و با نعمات انس و نفحات قدسی اش او رت پذیرایی کرده است.او بهشته خداست بهشت زیر پای او مهنا میشود.
زن بزرگ است و تاریخ بزرگی او را نشناخته است.جفای تاریخ به زنانی که دین عظیمی برگردن دارند نابخشوندنی است اگر در مورد مردان بزرگ چه بسیار ب به سخن گشوده و آدمن های دست چندم را مطرح کرده.درباره زنان بیش از همه چیز سکوت اختیار کرده و خاموشی گزیده است.

      

یادداشت‌ها

          اگر زمانی خواستید مجموعه اسراییلیات و روایات مشکل دار درباره این سه بانوی بزرگ تاریخ انبیا و اوصیا علیهم السلام یکجا ببینید این کتاب را بخوانید.
متأسفانه نویسنده به سبب ضعف مطالعات دینی و تاریخی با هم هر گزارشی را به دست آورده آنها را پرداخته است
هاجر سلام الله علیها عظمت متحیر کننده ای دارد. این زن به قدری بزرگ است که خدا امتحانات سختی سر راه او قرار داد و به نحو احسن از عهده آنها برآمد. در کلاسهای درس زمانی که بحث حضرت ابراهیم علیه السلام به تفصیل درباره این بزرگ زن تاریخ صحبت می کنم. او لیاقت مادری برترین مخلوقات خدا را دارد و از سویی چنان فرزند خود را دو دهه بدون حضور پدر تربیت می کند که در نهایت ادب و تسلیم دستور خدا برای بریده شدن سرش را اجابت می کند. موارد زیادی در توصیف او می توان بیان کرد، اما یهودیان از آنجا توفیق مادری چهارده معصوم علیهم السلام از آن آنان نشده به ایشان تهمت حسادت زده اند و مطالب سخیف دیگری در این باره بیان کرده اند. همه این مطالب و توهینها را در این کتاب می توانید ببینید. مشابه این نقد را درباره فاطمه بنت اسد و نرجس خاتون نیز قابل مشاهده است. ضعف معرفتی مشهودی در این کتاب به چشم می آید...
        

0