ارسولاک لوژوان و 2 نفر دیگر
4.8
جلد 1

1387/2/21

همه چیزش را از او ستاندند؛ خانه، خانواده، و تمام دارایی اش را، در مقابل نامی به او دادند: آرها ـ خورده شده. زندگی اش را به عنوان راهبۀ  یکم برای قدرت هایی بی نام و باستانی در زمین وقف می کنند و او را در محل گورستان، در میانۀ  بیابان آنتوان جای می دهند. سپس، روزی سارقی به هزارتوی تاریک و بی انتهای قلمروی آرها پا می گذارد؛ سارقی که به طمع ارزشمندترین گنجینۀ  گورستان پا در آن هزارتو گذاشته است؛ جادوگری به نام "گد" که به دنبال حلقۀ  شکستۀ  اررت ـ آکبه است. او بزرگ ترین جادوگر در سرتاسر دریای زمین بود، اما روزگاری اسپاروهاوک نام داشت؛ نوجوانی بی پروا و تشنۀ  قدرت و دانایی که دست به بازی خطرناکی با اسراری کهن می زند و سایه ای هراس انگیز را بر سر دنیا برمی افرازد. او قدرت را به دست می گیرد، اژدهایی کهن سال را رام می سازد، و برای بازگرداندن توازن به جهان تا آستانۀ  مرگ پیش می رود. کتاب حاضر دربردارندۀ  جلدهای اول و دوم از مجموعۀ  "دریای زمین" در یک مجلد تحت عنوان "جادوگر" و "گورهای آتوان" است.

لیست‌های مرتبط به دریای زمین: جادوگر/گورهای آتوان

یادداشت ها

من دیوانه این داستانم. شاید خیلی ها باهام مخالف باشن مخصوصا که شاید توصیفات زیادش برای بعضی ها کسل کننده باشه اما از نظر من یه شاهکار به تمام معنا از اورسولا کی لوگوین به حساب میاد، یه داستان که درش جهانی گسترده و پر رمز و راز را به روی خواننده باز می کنه که در اون جادو، عرفان و فلسفه به زیبایی در هم تنیده شده‌اند. این مجموعه ، فراتر از یک داستان فانتزی معمولی، به یک سفر معنوی بدل میشه که خواننده رو به اعماق وجود داستان و جهان پیرامونش می‌بره.
 لوگوین در این مجموعه، جهانی را خلق کرده که به وسعت یک اقیانوس کهنه و در آن جزیره‌های متعددی وجود داره. هر جزیره، تمدنی متفاوت و روایتی منحصر به فرد را در خود جای داده است. این تنوع فرهنگی و تاریخی، غنای بی‌نظیری به داستان بخشیده و خواننده را در دنیایی غرق می‌کنه که هم آشنا و هم غریب است.
 جادو در دریای زمین، صرفاً یک ابزار برای انجام کارهای خارق‌العاده نیست. این جادو، ریشه در زبان و قدرت کلمات دارد و در آن، نام‌ها اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کنند.

در مجموع این مجموعه همه چی داره. یه شخصیت اصلی باهوش و خفن. شخصیت پردازی جذاب کارکرترهای فرعی روایت روان و جذاب. مدرسه جادوگری توصیف فضا و اتمسفر. پایان بندی خاص
من کمتر رمانی رو خوندم که واو به واوش تو ذهنم بمونه این از اون کتاب هاست