معرفی کتاب خرده جنایت های زناشویی اثر اریک امانوئل اشمیت مترجم محمود بهفروزی

3.9

ناشر
مصدق
1398/9/4

شاید برای بسیاری از افراد دانستن این نکته جالب باشد که شاید عوامل مهمتری از عدم تفاهم برای ایجاد مشکل در زندگی زناشویی وجود داشته باشد و آن عدم تعادل است. به این معنا که عشق و علاقه افراطی هم می تواند زمینه ساز شکل گیری تهدیدات جدی و به دنبال آن عواقب خطرناکی برای زندگی مشترک شود. سو برداشت ها سوظن ها را برمی انگیزد و ناخواسته مسیر عادی زندگی را به سوی بحران سوق می دهد. این کتاب نمونه ای از این عدم تعادل ها را به تصویر می کشد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به خرده جنایت های زناشویی

نمایش همه

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

لیست‌های مرتبط به خرده جنایت های زناشویی

پست‌های مرتبط به خرده جنایت های زناشویی

خرده جنایت‌های زناشوهری

«خرده جنایت‌های زناشوهری» یک نمایشنامه‌ی کوتاه اما عمیق از اریک امانوئل اشمیت است که در قالب یک گفت‌وگوی دو نفره بین زن و شوهری می‌گذرد. داستان درباره‌ی مردی است که پس از یک حادثه‌ی مشکوک حافظه‌اش را از دست داده و اکنون در حال بازسازی روابط خود با همسرش است. در طول مکالمات‌شان، رازها، سوءظن‌ها، و نیت‌های نهفته‌ی هر دو طرف آشکار می‌شود و رابطه‌ی زناشویی آنها در بوته‌ی آزمونی روان‌شناختی قرار می‌گیرد.
اشمیت به طرز ماهرانه‌ای از زبان استفاده می‌کند تا روان‌شناسی شخصیت‌ها را آشکار کند. گفتگوها پر از پیچیدگی‌های عاطفی و فلسفی‌اند که به خواننده امکان می‌دهد درباره‌ی ماهیت عشق، قدرت و حقیقت تأمل کند.
کتاب حجم زیادی ندارد، اما در همین فضای محدود، دنیایی از احساسات، ابهامات، و پرسش‌های عمیق را برای مخاطب ترسیم می‌کند.
اشمیت به‌خوبی دینامیک‌های پیچیده‌ی روابط زناشویی، بازی‌های قدرت، و فریب‌های متقابل را به تصویر می‌کشد، و این نمایشنامه را به یک مطالعه‌ی روان‌شناختی جذاب تبدیل می‌کند.
هرچند این یک نمایشنامه‌ی گفت‌وگومحور است، اما دارای تعلیق و غافلگیری‌های متعددی است که خواننده را درگیر نگه می‌دارد.
این کتاب را به علاقه‌مندان به نمایشنامه و ادبیات روان‌شناختی، کسانی که به داستان‌های پر از دیالوگ‌های تیز و تفکربرانگیز علاقه دارند و مخاطبانی که دوست دارند روابط انسانی، مخصوصاً زندگی زناشویی، را از زاویه‌ای فلسفی و روان‌شناختی تحلیل کنند  توصیه می‌کنم.
اما احتمالاً کسانی که انتظار یک داستان پرحادثه یا پر از ماجراهای بیرونی دارند یا خوانندگانی که به سبک‌های توصیفی و جزئیات زیاد در داستان علاقه دارند و کسانی که از تحلیل‌های فلسفی درباره‌ی عشق و قدرت لذت نمی‌برند  چندان از این کتاب لذت نبرند.
«خرده جنایت‌های زناشوهری» یک اثر کوتاه، اما تأمل‌برانگیز است که به شکلی دقیق و ظریف روابط انسانی را تحلیل می‌کند. اگر به داستان‌های دیالوگ‌محور و فلسفی علاقه دارید، این کتاب می‌تواند تجربه‌ای چالش‌برانگیز و لذت‌بخش برای شما باشد.
ترجمه‌ی فارسی این کتاب با ترجمه‌های متفاوت و توسط چند ناشر در ایران ارائه شده. من ترجمه شهلا حائری که انتشارات قطره منتشر کرده را مطالعه کردم که بسیار خوب و خوش‌خوان بود.

‌
خیلی وقت بود نمایش‌نامه نخونده بودم (میشه گفت از بدو تولدم) 😅
و خوشحالم که اولین قدمم به این دنیا با این کتاب بود.
کتابی که هر لحظه‌اش ضربان داشت.
پر تعلیق
قلم روان
ترجمه عالی
و
توصیه می‌کنم زن و شوهرها، بخوانند
مخصوصا آقایون برای درک خیلی از احساسات خانم‌ها حتما یه دور بخونن... مخصوصا صحبت‌های لیزا رو ...

و خانم‌ها بخونن صحبت‌های ژیل رو
برای اینکه بدونن تو کله آقایون محترم چی میگذره 😅
(هرچند اعتقاد دارم شخصیت ژیل خیلی خوب درنیومده)

پ.ن: کتاب درمورد یک زن و شوهره، شوهری که بخاطر یه حادثه فراموشی گرفته و زن داره کمکش می‌کنه گذشته‌شو بیاد بیاره ...

پ.ن: توصیه می‌کنم با همین نشر و ترجمه بخونید.

پ.ن: توصیه به خوندنش، صرفا برای متاهل هاست. اصلا برای مجردها جذابیتی نخواهد داشت و صرفا یا براشون فانتزی ساز میشه یا مسخره ست براشون 😁

📚 خرده جنایت های زناشوهری
✍🏻 اریک امانوئل اسمیت