معرفی کتاب چریک اثر حنانه سلطانی کتابعمومیداستانایران چریک حنانه سلطانی 3.1 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر نشرچشمه شابک 9786220110378 تعداد صفحات 136 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب چریک، نویسنده حنانه سلطانی. لیستهای مرتبط به چریک نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان فارسی (داستان و رمان) 61 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 2 35 پستهای مرتبط به چریک عطیه عیاردولابی 1403/7/7 رجزخوانی ممنوع 22 42 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا میکائیلی 1403/12/5 رمان نسبتا کوتاه ولی نه چندان راحت_خوان. داستان در هر فصل از زبان یکی از چند شخصیت اصلی روایت میشود و بعضی از این روایتها بصورت هذیانگویی هستند. ما با دو داستان مواجهایم. یکی داستان خلع سلاح کردن اجباری عشایر که در اینجا مشخصا عشایر استان فارس هستند و داستان دیگر ماجرای زنی که در بحبوحهی انقلاب دنبال پسر و عروسش میگردد و ماجرای تصفیهی درون گروهی گروهک منافقین. طبیعتا این دو داستان بهم مرتبطند و ما در طی فصلها خرده خرده از اطلاعات و ماجراها آگاه میشویم. مدل داستان و خط سیرش زیاد برایم جذاب نبود. حرف اضافی زیاد داشت. اواخر را رج زدم! 0 3