معرفی کتاب پیک نیک در باران اثر گابریله ونسان مترجم احسان کرم ویسی کتابکودک۷ تا ۹ سال پیک نیک در باران گابریله ونسان و 2 نفر دیگر 4.2 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004629652 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1400/5/2 توضیحات کتاب پیک نیک در باران، نویسنده گابریله ونسان. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سارا رحیمی 3 روز پیش وقتی شرایط آنطور که دوست داریم پیش نمیرود چکار کنیم؟ توی این جلد ارنست و سلین قرار است خودمان را با شرایط تطبیق بدهیم. :) من احترامی که در گفتگوهای ارنست و سلین هست را خیلی دوست دارم. همدلانه، بدون متهمکردن دیگری و مؤدبانه. برای بچهها و بزرگهایی که وقت ناکامی دنبال مقصرند و خیلی غصه میخورند، میتواند پیشنهادهای خوبی بدهد. 0 4 پرستو خلیلی 1402/8/5 وقتی ارنست و سلستین تصمیم میگیرند که به پیکنیک بروند، بارون میاد و برنامهشون رو بهم میریزه. ولی آیا بارون چیزی هست که باعث بشه برنامهت بهم بریزه؟ نخیر! 0 0 معصومه توکلی 1402/1/30 عنوان ترجمهٔ فارسی: ارنست و سلستین: پیکنیک در باران 0 0