موسولینی: ظهور و سقوط دوچه

موسولینی:  ظهور و سقوط دوچه

موسولینی: ظهور و سقوط دوچه

کریستوفر هیبرت و 1 نفر دیگر
4.8
4 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

5

خواهم خواند

8

شابک
9786004051200
تعداد صفحات
482
تاریخ انتشار
1399/2/2

توضیحات

        
هر سال زندگینامه ای جدیدی درباره موسولینی، رهبر فاشیسم ایتالیایی، چاپ می شود، اما زندگینامه ای که کریستوفر هیبرت نوشته هنوز خواندنی ترین و جذاب ترین است. هیچ کسی بهتر از هیبرت نتوانسته موقعیت های تاریخی و احساسی بزرگی را که موسولینی درگیرش بود به تصویر بکشد. این کتابی است که با ضرباهنگی نفس گیر نوشته شده است. برخی پاراگراف ها فقط یک جمله اند. هیبرت در زیر این سبک عالی نوشتاری که مایه هایی از پلیسی نویسی را در خود دارد انبوهی از واقعیت های تاریخی را که بسیاری از آن ها صمره مصاحبه های خودش با شخصیت های تاریخی آن دوره است ارائه کرده. موسولینی او سرانجام همچون موجودی زنده از دل صفحات کتابش بیرون می آید.

      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به موسولینی: ظهور و سقوط دوچه

لیست‌های مرتبط به موسولینی: ظهور و سقوط دوچه

یادداشت ها

          کتابی بی طرفانه و مستند باترجمه ای روان از آقای اشتری مثل دیگر کتاب های ایشان در ترجمه زندگینامه های سیاستمدران در نشر ثالث.چندنکته ای که جدا از اشنایی با شخصیت موسولینی و سیر وصعود و سقوط او بود سه موضوع تازگی داشت؛اول اینکه موسولینی بارها تلاش کرد که با انگلستان وفرانسه به یک نتیجه برسد راجب لغو پیمان ورسای که یکی از دلایل ظهورهیتلر و بروز جنگ جهانی دوم شد.دوم مخالفت اکید وی در حمله آلمان به روسیه و سوم قدرت تحلیل او راجب آینده چین و انگلستان.او معتقد بود اگر انگلستان و فرانسه با وی در لغو پیمان ورسای همراهی کرده بودند آتش جنگ روشن نمیشد واینکه اکنون شکست محور هویدا شده درواقع شوروی وارث بقایای متصرف شده آلمان است.که این اتفاق با غفلت غرب هم میتواند راجب چین اتفاق بیافتد.امپراتوری انگلستان بعد از این جنگ قدرت ونفوذ سابق خود را از دست میدهد وبرنده حقیقی این جنگ روسیه واستالین است.
برای  منابع بیشتر راجب فاشیسم؛ ریشه های تاریخی،اجتماعی و اقتصادی پیدایش فاشیسم از ناصرپویا،فاشیسم وکاپیتالیسم ترجمه مهدی تدینی وظهور وسقوط فاشیسم ترجمه علی اکبر عبدالرشیدی را معرفی کنم.خصوصا آثار مترجم خوب کشورمان آقای مهدی تدینی راجب فاشیسم.
        

18