ذهن: درآمدی بر علوم شناختی عمومیفلسفهدربارهی فلسفه و منطق ذهن: درآمدی بر علوم شناختی پل تاگارد و 3 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر سازمان سمت شابک 9789645307712 تعداد صفحات 345 تاریخ انتشار 1398/7/17 توضیحات کتاب ذهن: درآمدی بر علوم شناختی، نویسنده پل تاگارد. روانشناسی فلسفی ادبیات واقع گرایانه دهه 1990 میلادی علمی ادبیات کانادا لیستهای مرتبط به ذهن: درآمدی بر علوم شناختی رضا درگاهی فر علوم شناختی 20 کتاب كتابهايي با موضوع علوم شناختي 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین شایان مرشدی 1400/4/13 یکی از منابع کنکور است و اگر غیر از این بود، بعید است در کنار دیگر کتب، چندان مورد توجه باشد. موضوع مهمی (بازنمایی و روال ذهنی) را مورد بررسی قرار داده و نقدهای فربان را به طور خلاصه بیان کرده است، اما با این حال، شاید تنها برای شروع خوانش مناسب باشد. به نظر میرسد حداقل در نسخهای که من داشتم، ایراد در ترجمه هم وجود داشت. برای مثال Emotion با عنوان احساسات ترجمه شده بود که بهتر آن بود که هیجانات قلمداد شود. 1 5