معرفی کتاب دم اسبی اثر رامبد خانلری دم اسبی رامبد خانلری 3.4 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر بان شابک 9786226414678 تعداد صفحات 184 تاریخ انتشار 1402/4/19 توضیحات کتاب دم اسبی، نویسنده رامبد خانلری. بریدۀ کتابهای مرتبط به دم اسبی فاطمه شاهواری 1402/7/13 دم اسبی رامبد خانلری 3.4 3 صفحۀ 63 دروغ شبیه خرگوش است. خیلی راحت زیاد میشود. تا به خودت بجنبی، کلی دروغ دورت را گرفته و تو نمیفهمی ماجرا از کجا شروع شده است. 0 39 لیستهای مرتبط به دم اسبی مهتاب تیموری 1402/3/31 کتابهای خوانده شده در ۱۴۰۲ 59 کتاب سال نو! کتابهای نو! همونطوری که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست، از اول سال ۴۰۲ اینطور به نظر میرسه که امسال کتابهای متفاوتتری رو قراره بخونم. طبق هر سال هدف ماراتن سال رو روی ۵۲ جلد میذارم. اگر مشغلهها اجازه بدن امیدوارم که لیست امسال، پربارتر باشه. کی میدونه؟ 0 19 جایزه ادبی پرانتز 1403/7/8 فهرست کتابهای دورهی دوم جایزه «پرانتز» 29 کتاب از بین کتابهای ژانر جنایی، تاریخی و داستانهای کوتاهی که در دو سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ چاپ شدهاند، کتابهای این لیست، مورد بررسی و داوری اعضای آکادمی «پرانتز» در دورهی دوم جایزه، قرار گرفتهاند. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آرامه بصیرتی 1403/6/20 کتاب روانکاوانهی خود بودن... 0 0 بهار ناصری 1403/7/6 بیشتر انسانها گذشته خودشون رو زندگی می کنند. 0 4 مهتاب تیموری 1402/5/3 دم اسبی داستان چند تا ادم مختلفه که هرکدوم سعی دارن تا گذشته رو تغییر بدن و اشتباهاتشون رو جبران کنن ولی به قول نویسنده گاهی تلاش زیاد باعث میشه گذشته خرابتر بشه. در ابتدای کتاب انگار توی یه خواب و کابوس گیر افتادین. انگار در حال خفه شدن یا غرق شدن توی دریا هستین ولی به مرور هرچقدر به پایان نزدیک میشین، واقعیت پررنگ میشه و قدرت تشخیص رو پیدا میکنین. این تحول انگار توی روان شخصیت اصلی داستان هم شکل میگیره. شخصیت اصلی مردی جوانه که ما تا صفحه 120 اسم کوچیکش رو نمیدونیم. یه جور جدال درونی توی تمام شخصیتها وجود داره. من با این کتاب ترسیدم، خندیدم و گریه کردم. متاثر شدم، خشمگین شدم و در نهایت با کلی سوال توی ذهنم تنها موندم. کلی سوال که به نظرم نویسنده میتونست بعضی هاش رو اصلا وارد داستان نکنه. کتاب خوبی بود. ازش لذت بردم. 0 35