ظرف شکلات اسرارآمیز ظرف شکلات اسرارآمیز 4.1 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786223360701 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه رهبری 1403/5/25 کتاب موضوع بسیار مهم توجه به حال را مطرح می کند پرداخت خوبی دارد و همین طور تصویر گری جداب ولی کمی موضوع با مخاطب پیشنهادی ناشر متفاوت به نطر می رسد. این کتاب جان می دهد برای گفتگو با دوره دوم دبستان و حتی ایده می دهد برای گفتگو با دوره اول متوسطه یا هر کسی که بخواهد تغییر بزرگی در زندگیش ایجاد کند. 0 0 حامده بهجتی 1403/2/21 موضوع ساده و جالب بیان شده اینکه قدر لحظه ها و داشته هامون را بدونیم ولی نتیجه گیری آخرش مستقیم هست و خوب نیست 0 0 زهرا توکلی 1402/10/8 داستانی تصویری در ستایش غنیمت شمردن لحظه اکنون و شکرگزار بودن بابت آن. به نظرم مثل دیگر کتابهای این نویسنده ، برخلاف ظاهر کودکانه مفهوم عمیقی را گوشزد میکند که به نظرم درک آن برای مخاطب موردنظر دشوار است(گروه سنی مورد نظر ناشر بالای شش سال ذکر شده). فکر میکنم بالای هشت نه سال با گفتگو میتواند واقعا این مفهوم را درک کند. 0 3