معرفی کتاب پنج زبان عشق اثر گری دی. چپمن مترجم عزت الملوک(گیتی) شهیدی

گری دی. چپمن و 2 نفر دیگر
4.5

1393/6/24

آیا شما و همسرتان به زبان عشق هم صحبت می کنید؟
وقتی واقعا نیاز دارید و می خواهید با او صحبت کنید برای شما دسته گل می فرستد.
پوقتی نیاز دارید غذای خانگی آماده کرده باشید شما را در آغوش می گیرد.
مشکل در علاقه شما نیست مشکل در زبان عشق شما است.
در این کتاب پر فروش گری چاپمن به شما نشان می دهد که چگونه به طرق مختلف عشق خود را ابراز کنید در حقیقت عشق پنج زبان دارد گذراندن وقت خواب،بیان کلمات محبت آمیز و تقدیر آمیز هدیه دادن به یکدیگر انجام کارهایی برای یکدیگر لمس فیزیکی ناز و نوازش ممکن است کاری که برای شما خیلی پرمعنا و مهم باشد برای همسرتان بی معنی به نظر برسد اما بالاخره کلید درک نیازهای منحصر به فرد شما همین جا است.
اصول درست را به کار ببرید تا بزودی از توانایی ابراز عشق و احساس دوست داشته شدن خود به رضایت و لذت....

نسبت به بع
          نسبت به بعضی کتاب‌ها حساسیت خاصی دارم. اگر جایی ببینم‌شون، سعی می‌کنم فاصله‌م رو باهاشون حفظ کنم؛ شاید چون بعضی عنوان‌ها زیاد تو ذوقم زدن.
این کتاب هم جز همون دسته‌ بود ولی وقتی توی یه کارگاه اسمش رو شنیدم، سراغش رفتم و کاملا نظرم رو عوض کرد💜...
۵ زبان عشق فقط در ارتباط زوجین نیست، بیشتر مطالبی که گفته میشه توی  ارتباط با هرکسی از دوست گرفته تا بقال سر کوچه کاربردین.
ولی به نظرم باید زبان‌های دیگه‌ای هم برای عشق باشه...
من چون کتاب صوتی رو گوش کردم، بعضی مطالب رو یادداشت کردم، شما هم اگر دوست داشتید مطالعه کنید🌱
( متن‌های «...» از کتابه.)

📑کتاب به این شکله:
🟣مقدمه، چه بلایی سر عشق اومد!؟
«ما باید این را می‌فهمیدیم که اگر آدم‌ها تمام مدت ذهنشان درگیر یکدیگر باشد، دچار مشکلات زیادی می‌شوند؛ زیرا کسانی که عاشق هستند علاقه‌ای به چیزهای دیگر ندارند؛ به همین علت است که ما آن را درگیری ذهنی می‌نامیم.»

«مهمترین نیاز عاطفی ما عاشق شدن نیست، بلکه در حقیقت مورد محبت و مهر یکدیگر قرار داشتن است و این یعنی شناختن عشقی که از عقل  انتخاب برمی‌خیزد نه از غریزه.
من می‌خواهم کسی مرا دوست داشته باشد که دوست داشتنم را انتخاب کرده و در وجود من چیزی شایسته دوست داشتن پیدا کرده است.»

«در حقیقت عشق حقیقی تا زمانی که دوران سرمستی عاشقی به پایان نرسیده باشد شروع نمی‌شود.»

🟣زبان اول عشق؛ کلام تاییدآمیز
«زمانی که ما کلام تایید آمیز دریافت می‌کنیم به احتمال زیاد مشتاق می‌شویم که متقابلاً هم کاری بکنیم.»

«شاید همسر شما در یک یا چند زمینه از زندگی استعداد نهفته‌ای داشته باشد، این استعداد منتظر کلام تشویق آمیز شماست.»

«عشق دستور نمی‌دهد بلکه تقاضا می‌کند.*
فکر می‌کنی آخر هفته بتونی ناودون‌ها رو تمیز بکنی؟
اگر زودتر ناودون‌ها رو تمیز نکنی از پشت بام می‌افته، همین حالا هم کلی آشغال اونجا رو گرفته!
زمانی که شما درخواستی را مودبانه از همسرتان می‌کنید قابلیت‌ها و ارزش‌های او را تایید می‌کنید. نشان می‌دهید که او چیزی دارد یا می‌تواند کاری انجام دهد که برای شما بسیار ارزشمند و مهم است.»

«می‌توانید از کلمات غیر مستقیم تاییدی استفاده کنید یعنی زمانی که همسرتان حضور ندارد چیزهای مثبتی درباره او بگویید در آخر کسی صحبت شما را به گوش همسرتان خواهد رساند.»

🟣زبان دوم عشق؛ اختصاص دادن زمان برای یکدیگر
منظور اینه توجه‌تون رو به طور کامل به همسرتون بدین نه اینکه مثلا باهم تلویزیون ببینین.🌱

«خیلی از ما برای تجزیه و تحلیل مسائل و پیدا کردن راه حل تربیت شده‌ایم. ما از یاد برده‌ایم که ازدواج یک رابطه است نه پروژه‌ای که باید کامل کنیم یا مشکلی که باید حل کنیم.
وقتی اون از مشکلاتش با من صحبت می‌کرد به دنبال راه حل نبود اون به دنبال کسب همدردی بود و می‌خواست که من به حرفاش گوش کنم.»

«ما تحت تاثیر شخصیتمان هستیم ولی تحت کنترل آن نیستیم.»

«یکی از نتایج فعالیت‌های سودمند مشترک این است که گنجینه خاطره‌ای ایجاد می‌کند که تا سال‌های بعد می‌توان از موجودی آن استفاده کرد.»

🟣زبان سوم عشق؛ دریافت هدایا

🟣زبان چهارم عشق؛ خدمت به یکدیگر

🟣زبان پنجم عشق؛ تماس فیزیکی
«بحران‌ها فرصت ویژه‌ای برای بیان عشق هستند.»

🟣کشف زبان اصلی عشق خودتان
«چه‌چیزی همسرتان می‌گوید یا نمی‌گوید عمیقاً باعث ناراحتی شما می‌شود.»
۱۹ شهریور ۰۳