سید هاف و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1386/7/23

چندین فیل سوار بر کشتی، از میان اقیانوس آمدند.آن ها قرار بود برای کار در سیرک بروند. اسم یکی از فیل ها "الیور" بود. وقتی آن ها به خشکی رسیدند، صاحب سیرک آن ها را شمرد، یازده فیل بودند. اما صاحب سیرک گفت حتما اشتباهی شده است، من ده فیل سفارش داده بودم. بنابراین الیور را رها کرد و به همراه فیل های دیگر به سیرک رفت. الیور ابتدا به باغ وحش رفت. اما در آن جا به او نیازی نداشتند. او پس از پشت سر گذاردن ماجراهای بسیار به یک پارک رسید و با تعدادی از کودکان شروع به بازی کرد. سپس هریک از آن ها از آرزوی خویش گفت و این که در آینده می خواهد چه کاره شود. الیور نیز گفت: "من همیشه می خواستم در سیرک کار کنم. من می توانم یک فیل رقصنده باشم و شروع به رقصیدن برای بچه ها کرد. مردم نیز برای تماشا توقف کردند. در این هنگام سیرک از راه رسید. اما هیچ کس به کار سیرک بازها توجهی نداشت. زیرا مردم مشغول تماشای الیور بودند. صاحب سیرک آمد و الیور را دید. او گفت: "این بهترین فیل رقصنده ای است که تا به حال دیده ام". و سپس گفت: "من اشتباه بزرگی مرتکب شدم ما به تو نیاز داریم". و بدین ترتیب او را به سیرک برد و الیور به آرزویش رسید.