لیستهای کتاب ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. از باختران تا خاوران 52 کتاب سفر به دور دنیا در جهان کتابها سفرنامههایی به زبان پارسی که میتوان با آنها دنیا را بهتر شناخت... 4 92 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. صنعت خودرو 19 کتاب کتبی که برای مطالعه بیشتر پیرامون مسائل غیرفنی و مدیریتی صنعت خودرو به کارتان میآید. 0 4 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. توسعه 31 کتاب چیستی؛ چرایی؛ و چگونگی. 0 3 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. تجربه نگاری در عرصه کسب و کار و تولید 14 کتاب یکی از روشهای خوب برای انتقال دانش و همچنین ثبت وقایع مهم در تاریخ، نگارش کتابهای تجربه نگاری فعالین صنایع و بخشهای مهم اقتصادی است که در ادامه تعدادی از آنها را معرفی میکنم. 0 7