لیستهای کتاب ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. صنعت خودرو 19 کتاب کتبی که برای مطالعه بیشتر پیرامون مسائل غیرفنی و مدیریتی صنعت خودرو به درد میخورند. 0 4 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. از باختران تا خاوران 49 کتاب سفر به دور دنیا در جهان کتابها سفرنامههایی به زبان پارسی که میتوان با آنها دنیا را بهتر شناخت... 4 89 ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد. تجربه نگاری در عرصه کسب و کار و تولید 14 کتاب یکی از روشهای خوب برای انتقال دانش و همچنین ثبت وقایع مهم در تاریخ، نگارش کتابهای تجربه نگاری فعالین صنایع و بخشهای مهم اقتصادی است که در ادامه تعدادی از آنها را معرفی میکنم. 0 5