صفحۀ اصلی
گشت‌وگذار

لیست‌های کتاب

ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد.

در سرزمین مردمان نجیب: یادداشت های روزانه موتورسواری کوهنورد از سفر به ایرانو کسی نمی‌داند در کدام زمین می‌میردسفر با دو چرخه به آفریقا 1378 - 1377

از باختران تا خاوران

52 کتاب

سفر به دور دنیا در جهان کتاب‌‌ها سفرنامه‌هایی به زبان پارسی که می‌توان با آن‌ها دنیا را بهتر شناخت...

ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد.

پیکان سرنوشت ما: با بهره گیری از نوشته ها و خاطرات احمد خیامیسایه های خشونت در صنعت خودرو "روایت رویای خودروی افتخار ملی"نیسان به صحنه بازمی گردد: تجدید حیات تاریخی شرکت نیسان

صنعت خودرو

19 کتاب

کتبی که برای مطالعه بیشتر پیرامون مسائل غیرفنی و مدیریتی صنعت خودرو به کارتان می‌آید.

ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد.

چرا ملت ها شکست می خورند؟: ریشه های قدرت، ثروت و فقربرنامه ریزی در ایران: بر اساس تجارب گروه مشاوره دانشگاه هاروارد در ایران در تهیه برنامه عمرانی سومتکنوکراسی و سیاستگذاری اقتصادی در ایران به روایت دکتر رضا نیازمند

توسعه

31 کتاب

چیستی؛ چرایی؛ و چگونگی.

ابراهیم شجاعت لیست منتشر کرد.

خاک کارخانه: پارچه‌های ناتمام چیت‌سازی بهشهر و سرگذشت آخرین کارگرانعملیات احیاساخت ایران: گشت و گذاری در صنعت

تجربه نگاری در عرصه کسب و کار و تولید

14 کتاب

یکی از روش‌های خوب برای انتقال دانش و همچنین ثبت وقایع مهم در تاریخ، نگارش کتاب‌های تجربه نگاری فعالین صنایع و بخش‌های مهم اقتصادی است که در ادامه تعدادی از آنها را معرفی می‌کنم.