لیستهای کتاب hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/4/3 🟩 قبل از مرگ (۳) 100 کتاب ۱۰۰۱ کتابی که باید قبل از مرگ بخوانید. 0 1 تیرانا لیست منتشر کرد. 1404/4/2 ادبیات روسیه 31 کتاب آثاری برجسته از ادبیات روسیه که خواندنشان تا پیش از مرگ ضروریست. 0 1 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/3/29 🟣 قبل از مرگ (۱) 100 کتاب 100 کتابی که میگن قبل از مرگ باید بخونی... 0 4 آتن لیست منتشر کرد. 1404/3/19 از ادبیات روسیه چه بخوانیم؟ 48 کتاب ترتیب مطالعه کتابهای ادبیات روسیه از دیدگاه من 6 184 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1404/2/20 چه کتابی بگیرم|بخونم؟ 96 کتاب اینا مجموعه ی عظیمی از کتابهارو شاهدید که قصد خوندن و یا خریدنشون رو کردم و ممنون میشم اگر هر نظری درمورد هر کدوم دارید بگید همچینین بنظرت چه کتابی باید تو لیست باشه؟ 11 27 ویلیآم؛ لیست منتشر کرد. 1404/1/23 کتابهایی که فیلم اقتباسی دارن 63 کتاب تو این لیست کتابهایی که فیلم هم ازشون ساخته شده اومده، البته انجمن شاعران مرده و کوه جواهر اول فیلم بودن، بعد از روشون کتاب نوشتن، پس تقریبا برعکسه. اکثرا هم اسمشون با اسم فیلم یکیه به دلیل حواسپرتی سازنده و جا انداختن کتابا لیست آپدیت میشه😅 13 125 emir hafez لیست منتشر کرد. 1404/1/21 منتخبی از ادبیات معاصر جهان 100 کتاب گلچینی از ادبیات معاصر جهان به انتخاب یک خواننده مبتدی 4 21 مهدی نجف پور لیست منتشر کرد. 1403/12/27 عیدی کتابی 17 کتاب شاید که کسی، دلش خواست به من هم عیدی بده. امیدوارم. یه ذره امید لازمه. 0 4 بهخوان لیست منتشر کرد. 1403/12/12 عیدی کتابی به انتخاب ناشران 86 کتاب در این لیست کتابهایی مناسب برای عیدیدادن در ایام بهار به انتخاب ناشران قرار گرفته است. ناشرانی که در ساختن این لیست همکاری داشتهاند: خانوادۀ چشمه، نیلوفر، نشرنو، پارسه، برج، فانوس، آریاناقلم، مان کتاب، اطراف و هوپا 30 87 Mina لیست منتشر کرد. 1403/12/5 ادبیات روسیه 69 کتاب کتاب های ادبیات روسیه (لیست کامل نیست) 0 20 paria azadi لیست منتشر کرد. 1403/12/3 ادبیات روسیه 22 کتاب لیست بهترین های ادبیات روسیه 0 5 شادی حسینی لیست منتشر کرد. 1403/5/1 بهترین رمان های عاشقانه کلاسیک 28 کتاب رمان های کلاسیک موجودات بی قراری هستند؛ فرم های جدیدی از بیان را به کار می گیرند و دیدگاه های ما را به چالش می کشند: مثلاً این که چگونه یک فرهنگ درک می شود و چگونه نوعی از زندگی شکل می گیرد. سوالاتی مثل «تجربه به چه شکل است؟» و یا «چگونه خود را نشان می دهید؟» از طریق کتاب های کلاسیک در ذهن شکل می گیرد. از این رو، این کتاب ها به ما کمک می کنند تا درک عمیق تری از موقعیت خودمان داشته باشیم. (پروفسور آرنولد وینشتاین) 4 50 هیوا لیست منتشر کرد. 1403/4/20 نوبل ها 27 کتاب کتاب هایی که نوبل گرفتند شاهکار های ادبیات جهان در حال کامل شدنه 5 108 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 ادبیات روسیه 13 کتاب کتاب های نویسنده های روس که خوندنشون خالی از لطف نیست😉 0 3