لیستهای کتاب Alireza Balouei لیست منتشر کرد. 1404/4/31 👒زن👒 14 کتاب 👒👒 0 19 فاطیسا صفا لیست منتشر کرد. 1404/4/16 حال خوب 3 کتاب کتابهای که حس میکنم با وجودشان بیشتر خودم را دوست دارم 0 9 ZAHRA☘️ لیست منتشر کرد. 1404/2/28 کتاب هایی که سال 1399 خوندم ❤️ 7 کتاب . 0 9 dino لیست منتشر کرد. 1404/1/19 زردها 23 کتاب نظرات احتمالا نامطلوب اما بیشک نجاتدهنده! [اینها + سایر آثار این نویسندگان + سایر کتابهایی با عناوین مشابه] نیز در این لیست قرار میگیرند!!! 5 9 •آکانه• لیست منتشر کرد. 1403/12/22 ۱۴۰۳ کنکور و بعدش...🎬•📚 69 کتاب این لیست کتاباییه که بعد از کنکور خوندم و میخوام تا پایان ۱۴۰۳ بهش اضافه کنم...مشکل اینه که داخل دفتر خلاصه نویسی کتابام نیومدم تاریخ بزنم که کتابهارو چه تاریخی خوندم و تموم کردم پس ممکنه یه سری کتاب هم باز بوده باشه ولی خب...مدرکی نیست 😁 بنده جوری به کتابا و فیلما حمله کردم که انگار یک سال ازشون دور بودم...(حقیقت اینه که یواشکی هم میرفتم سراغ فیلم و کتاب). 2 37 هانیه لیست منتشر کرد. 1403/11/11 زنان باید بخوانند🦋🌱 85 کتاب -خیلی وقت دوست داشتم علاوه بر لیست فیلم هایی که برای خودم درباره این موضوع درست کردم؛ یک لیست از کتابهای این حوزه هم درست کنم . این لیست یه مجموع کلی از کتابهایی در این حوزه است که از سرگذشت زندگینامه شروع میشه تا تاریخ و روانشناسی و غیره👀 <<< امیدوارم بتونم همه اش بخونم:(.>>> [[از رده های سنی پایین هم کتاب گذاشتم😃 یسری کتابها نبود که اضافه کنم نمیدونم چرا....]] **اسم لیست یکم شاید خیلی زنانه بنظربیاد ولی من ته قلبم امیدوارم آقایون هم این کتاب هارو بخونن♡🤞 اگر شماهم کتابهایی در این باره میشناسید خوشحال میشم معرفی کنید❤️ 🌻🌸🌱🦋🌧 2 16 Mohadeseh لیست منتشر کرد. 1403/6/23 بهترین های روانشناسی! 9 کتاب اگه کتاب روانشناسی دوست داری اینا رو بخون... پ ن: من بعضی از این کتاب هارو خوندم ولی چون به ژانر روانشناسی علاقه ای ندارم،خوشم نیومد بنابرین این کتاب هارو با توجه به معروف بودنش انتخاب کردم 0 7 مبینا حسینی لیست منتشر کرد. 1402/11/27 ارزش خوندن ندارن؛ حداقل برای من. 10 کتاب دیدی یکی برمیگرده بهت میگه واااایییی چقدر قفسهت پر از کتابههههه؟:))) در جواب بهش میگی خیالیاشون ارزش خوندن ندارن. سالها پیش من تموم نسخهی فیزیکی اینا رو تهیه کرده بودم و حتی یک بار هم خوندنم. ولی حقیقتاً ارزش خوندن ندارن. نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم واقعاً. فقط قشنگن که کتابخونهم رو پر از کتاب کردن. :) فقط از همین بابت میتونم از حضورشون تشکر کنم. =) 42 135 مائده لیست منتشر کرد. 1402/5/20 کتاب های پیشنهادی برای توسعه فردی 9 کتاب کتاب هایی که به شخصه پیشنهاد میکنم برای اینکه بیشتر به خودمون توجه کنیم. 0 16 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/5 کتاب هایی که دختران و زنان باید بخوانند 17 کتاب هرجامعه ای برای پیشرفت به زنانی آگاه با حقوقی برابر نیاز دارد که زنان برای آگاهی باید از نوجوون آگاه بشن این کتاب هایی است که زنان رو آگاه میکنه از نظر من 0 16 علی علیزاده لیست منتشر کرد. 1401/10/19 بهترین کتابهای الهام بخش برای زنان 4 کتاب توضیحات 0 20 ریحانه مدنی لیست منتشر کرد. 1401/9/30 (ازشون مطمئن نیستم!) 4 کتاب مربوط به کتابایی که هنوز نسبت به پیشنهاد کردن خوندنشون شک دارم.🫠 0 24 اسما لیست منتشر کرد. 1401/8/14 کتاب های زردی که الکی و بیش از حد معروف شدن 6 کتاب کتاب های که معروف شدن و اکثرا خوندن حتی کسایی که کتاب خون نیستند ، ولی بر خلاف محبوبیتشون جزو کتاب های زرد هستن یا محتوا خاصی ندارند 5 23