لیست کتاب کتابهای بالینیِ من
1401/11/19
کتابهای بالینیِ من
لیستِ پیشِ رو شامل کتابهای است که به نظر بنده ارزش چندین و چند بار خواندن را دارند. یا به عبارت دیگر همواره باید آنان را مطالعه کرد. اگر چه برخی را بارها مطالعه کرده ام، برایم همواره تازگی دارند. بسیاری از این کتابها به معنای لغوی کلمه نیز برای من بالینی هستند! چه شبها که در بستر با دلگرفتگی کتاب مقدس را خوانده ام و گریسته ام و با ایوب زاد-روزم را نفرین کرده ام و با عیسی از دامنههای کوه زیتون بالا رفته ام و با بودا از وسوسهی حواس نالیده ام و با عین القضات از عشق خوانده ام و با پتکِ نیچه بر اندیشههایم کوفته ام.... به نظرم بهتر است به جای یک بار خواندن کتابهای عادی و متوسط، کتابهای خوب را چندین و چند بار بخوانیم. پ.ن: دائو د جینگ را فقط و فقط با ترجمهی آقای اسماعیل رادپور تهیه بفرمایید و پولتان را برای دیگر ترجمهها هدر ندهید. کتاب مقدس را میتوانید به راحتی از طریق نرم افزار Bible بخوانید. اگر هم میخواهید به صورت چاپی تهیه کنید چاپ سیار یا انتشارات اساطیر خوبه. بهترین تصحیح مثنوی تصحیح استاد محمدعلی موحد است. بهترین تصحیح گلشن راز تصحیح صمد موحد است. بهگود گیتا ترجمهی انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی را تهیه بفرمایید. چنین گفت زرتشت و غروب بت ها را هم فقط با ترجمهی استاد آشوری بخوانید.