کتابهایی با شخصیت محوری نوجوان
6 کتاب
خوندن در مورد مسائل نوجوونها همیشه برام جالب و جذاب بوده؛ بهخصوص نوجوونهایی که صرفاً توی داستانهای فانتزی حضور ندارن و با مشکلات زندگی واقعی دستوپنجه نرم میکنن.
نوجوونهایی که با افسردگی، اضطراب، مشکلات شخصیتی، خانوادههای نابهسامان و مشکلات اجتماعی روبهرو هستن و درعینحال سعی میکنن راه خودشون رو توی زندگی پیدا کنن. :)
شخصیت محوری هر کدوم از کتابها:
۱. ماهی جنگجو: یک پسر ۱۴ ساله به اسم راستی-جیمز که یک پدر دائمالخمر داره و مدام درگیر دعواهای خیابونی آسیبزاست و سعی میکنه بزرگتر از سنش رفتار کنه.
۲. تمام آنچه که هرگز به تو نگفتم: یک دختر ۱۶ ساله به اسم لیدیا که درسخون و آرومه و والدینش چیز زیادی در موردش نمیدونن و کمکم «تمام اون چیزهای ناراحتکنندهای که هرگز بهشون نگفته بود» رو کشف میکنن.
۳. من قاتل زنجیرهای نیستم: یک پسر ۱۴ ساله (اگه درست یادم باشه!)، به اسم جان که اختلال شخصیت ضداجتماعی داره (هرچند که طبق تقسیمبندی جدید اختلالات، افراد زیر ۱۸ سال نباید تشخیص این اختلال رو بگیرن) و مادر و خالهش یک مردهشورخونه رو اداره میکنن. جان علاقهی شدیدی به دونستن در مورد قاتلهای زنحیرهای داره. کمکم اتفاقات اسرارآمیزی توی شهر میافته و...
۴. پروژهی خونین او: یک پسر ۱۷ ساله به اسم رودریک که توی یک روستا زندگی میکنه، مادرش به تازگی فوت شده و با خواهر و پدرش زندگی مشقتباری رو میگذرونه. رودریک شخصیت عجیبی داره و همه یکجورهایی ازش میترسن... داستان کتاب، ماجرای اینه که چطور رودریک در نهایت مرتکب سه قتل وحشتناک میشه.
۵. ناطور دشت: یک پسر ۱۷ ساله به اسم هولدن کالفیلد که از مدرسه اخراج میشه، سیگاریه، بددهنه و حس میکنه هیچ هدفی توی زندگی نداره. اون فقط چند روز فرصت داره تا به خونه برگرده و طی این چند روز، ما بیشتر و بیشتر با دنیای هولدن آشنا میشیم...
۶. داستانهای اوهایو: داستانهای اوهایو رمان نیست، مجموعه داستانه. اما شخصیت محوری خیلی از داستانهاش نوجوون هستن. همهی داستانها توی محلههای پایین یک ناحیهی خاص از آمریکا اتفاق میافتن و همهشون فضای بهشدت تیره و تاریکی دارن.
1402/9/21