نظرها (undefined)
1402/6/31
بسیار ممنون از فهرست های خوبتون که چندین کتاب دیگه رو هم به ذهن میاره و میشه از مجموع آنها یک جزوه عالی بیرون آورد.بازم ممنون
1402/6/31
نه فعلا مطالب رو مطالعه نکردم بنابراین از کمیت و کیفیت کتاب ها خبر ندارم در حال حاضر تصمیم دارم تمامی منابع رو فارغ از هر شدت و ضعف یا مخاطبی که دارن گرد آوری کنم به فصل بندی هاشون نگاه بندازم و ببینم به طور کلی به چه موضوع هایی بیشتر پرداختن چند موضوع از دل فهرست مطالب بیرون بکشم موضوع ها و کتاب هارو الویت بندی کنم به این شکل چند منبع رو همزمان بخونم می دونین تجربه ی یه سال گذشته بهم ثابت کرده هر وقت برای اولین بار در زمنیه ی یه موضوع خاص با یه کتاب شروع کردم چارچوب ذهنیم بر اون اساس شکل گرفته به نوعی مدتی زمان برده تا با تضاد آرا و تفاوت دیدگاه ها آشنا بشم
1402/6/31
تجربه ی جالبی است که بهش دست پیدا کردید ولی مطمئنا اگر این سیری که فرمودین رو برین موفق و صاحبنظر خواهید شد. منتظر موفقیت هاتون هستبم
1402/6/31
چقدر متنتون به درد همین لحظه و کشمکش ذهنی که داشتم خورد و به جا بود برام. خدا خیرتون بده و ممنون بابت لیست های خوبتون🌹
1402/7/2
احتمالا کسی که بخواد یه لیست کتاب برای این موضوع پیشنهاد بده، خیلی بعیده چنین لیستی رو پیشنهاد کنه. اگه نقشهراه یادگیری توسط یه کاربلد تعیین بشه، احتمالا منابعی رو شامل میشه که کمترین اشتراکات رو داشته باشن و سطح به سطح توی اون موضوع عمیق بشن. پیشنهاد میکنم یه سر به سایت متمم و سری مهارت حل مسئلهش، که زیرمجموعهٔ دورهٔ تصمیمگیری هست، بزنید. نقطه شروع خوبیه. منابع دوره رو هم معرفی کرده؛ اگه نخواستید تو سایت عضو بشید (که واقعا توصیه میشه)، میتونید مستقیم به منابع رجوع کنید.
1402/7/3
کتاب پوپر البته ربط خاصی به مهارت حل مسأله ندارد. دربارهٔ علم (science) است و از متون دست اول فلسفهٔ علم به شمار میرود.
1402/7/10
عزیز جان از بین این لیستی که معرفی کردید کدومش جامع تر و کامل تر و روان تره؟
1402/7/10
سلام :) راستش هنوز مطالعه این مجموعه رو شروع نکردم بنابراین در جریان نیستم کدومش جامع تر و کامل تره