کتاب هایی که تابستون ۱۴۰۴ خوندم
8 کتاب
بنظر خودم کتاب های زیادی نخوندم و بیشتر از این در توانم بود اما دو کتابی که در ماه مرداد شروع کردم اما بخاطر انتخاب اشتباه وسطاش ول کردم و برای یک ماه انگیزه کتاب خوندن رو ازم گرفت
بگذریم ... بریم که درمورد دونه به دونش توضیح بدم
"کاب فروشی گمشده" کادوی تولدم از طرف دوستم بود و میتونم بگم بهترین کادویی بود که گرفتم خیلی کتاب قشنگی بود و واقعا میتونم بگم بعضی از کتاب ها نادیده گرفته شدن مثل همین کتاب نه ترند بود نه معروف و همین باعث شد خیلیا نخونن ولی حتما بخونید.
"مجموعه خردم کن"و تا جلد سوم خوندم و واقعا خوشم اومد کتاب خردم کن ترو گنگ میکنه درواقع میتونم بگم از خوب بودنه کتابه چون مثل جولیت که سردرگم بود این حس هم به تو انتقال می داد در مورد جلد ۱ و نیم و دو و نیم نظری ندارم جلد دوم داستان تازه جون میگیره و جلد سوم بمبههه خیلی خوبه و ارزش خوندن رو داره مجموعه ای نیست که حوصله ترو سر ببره همه جلد هاش ترو به نحوی به وجد میاره
کتابایی که نصفه ولشون کردم "مغازه جادویی" و "عشق سال های وبا" بود
مغازه جادویی برای یک چیز دیگه پرفروش و معروف شد که هممون میدونیم اون چی بود و بنظرم باید تا ۵۰ ۶۰ صفحه اول فرصت بدی تا یه کوچولو خودشو نشون بده اما این کتاب داستان جالبی نداشت و من خوشم نیومد و نتونست خودشو ثابت کنه و وقتم رو حدر ندادم
عشق سال های وبا کتاب خیلی معروفیه ولی من نظر خودمو صادقانه میگم و نظر اینه که واقعا شاهکار نبود ۳ چهارم کتاب رو خوندم و کتاب خیلی عادی پیش میرفت و خیلی معمولی بود ولی این نظر منه و به دوستانی که این کتاب رو دوست داشتن بر نخوره
"بلندی های بادگیر"کتاب خیلی جالبی بود همه حس هارو میتونی درک کنی و بهت منتقل میشه ارزش خوندن رو داره و نمیتونم با کلمات توضیح بدمش فقط میتونم بگم باید بخونید