لیست کتاب خواندنی های من ۲
1402/6/30 - 18:15
خواندنی های من ۲
این لیست جنبه ی پیشنهاد ندارد صرفا برای مطالعه شخصی گردآوری شده است. احتمالا وقتی که این لیست را تهیه می کنم به فکر یادگیری مهارت حل مساله هستم و توضیحی خاصی در مورد توضیحات مربوط به لیست ندارم. شاید فقط باید بنویسم کاش یکی از معلم هایم در زمان معاصر مهارت حل مسئله و شیوه های یادگیری آن را می آموخت ناگهان با دیدن عکس های مربوط به دوران کاری اش به گذشته به کلاس ما سفر می کرد و به دانش آموزانش که ما باشیم مهارت حل مساله می آموخت. دوست دارم به معلم هایم بگویم نگران نباشید شما بالاخره درس را بر اساس بودجه تمام کردید نگران نباشید ما بالاخره کنکور یا امتحان نهایی را پشت سر گذاشتیم اما نکته های تیزهوشان یا کنکوری شما دردی از من دوا نکرد مرا ببخشید که درس هایتان را از یادم بردم. مطالب کلاس درسی هر چند مهم هستند اما از نظر من هیچ چیزی مثل یادگیری مهارت هایی چون تفکر خلاق،تفکر انتقادی، مهارت حل مساله و ... با دانش آموزان شما باقی نخواهد ماند. از به کار بردن نسل سوخته بیزار هستم چون هر چند که در کودکی و نوجوانی از برخی از مهارت های زندگی به خاطر استبداد کلیشه های حاکم در جامعه محروم شدم مرا ملالی نیست در بزرگسالی آن را خواهم آموخت.
59 نفر پسندیدند.
18 نفر نظر دادند.1 | |