یادداشت کتابخوان کتابدوست
1402/9/4
4.2
کتاب الی رو باگروه همخوانی تموم کردم. کتابی هست که بیشتر نظر نویسنده را درمورد فلسطین و لبنان بیان میکنه و در خلال داستان سفرایشون به لبنان و سوریه و حوادثی که شخصا براشون اتفاق میافته به بعضی از معضلات لبنان و سوریه هم اشاره ای کردند. توصیفات ایشان خوب بود و پراز جزئیات. بنده به عنوان خواننده کتاب قبل از خواندن انتظار داشتم بیشتر با فرهنگ های متفاوت ان اقلیم آشنا بشم که متاسفانه انتظارم برآورده نشد باخوندن این کتاب. البته برای شروع برای آشنایی و تحقیق راجع به سرزمین های اشغالی کتاب خوبیه. قلم نویسنده هم خیلی خوبه و شمارو با خودش میکشونه به دل صحنه ها و اتفاقاتی که براشون درسفررخ داده.اگر دوستان کتابی بااین موضوع سراغ دارندکه بیشتر به جزئیات فرهنگ و عادات و آداب و رسوم و جغرافیای این مناطق میپردازه خوشحال میشم به بنده معرفی کنند.
1402/9/11
خیلی دائما میگه آره لبنان فلانه، حزب الله بهمانه و عملا لبنان رو توی سر ایران می کوبه. در حالیکه اولا عیوب جامعه لبنان رو یکسره ندیده گرفته و فقط به خوبیهاش پرداخته، دوما خوبی های ایران رو یکسره ندیده گرفته و همش درباره نهاد هایی که بودجه می گیرن و کار نمی کنن و نفت صحبت کرده، سوما به تفاوت فرهنگی، اجتماعی، جمعیتی، و جغرافیایی ایران و لبنان توجه نکرده. به نظرم یک کتاب نباید اینطور مقایسه کنه. حالا اگر شما خوندید یادداشت بنویسید و نظرتون رو بفرمایید @agha_Mahdi
1402/9/11