جزئیات یادداشت
1400/6/23 - 22:03
نویسنده ، ملکه ، آزادی خواه و ورزشکار تنها تعدادی از نقش¬های بی¬شمار زنان و دختران در طول تاریخ بوده اند. زنانی که با وجود شرایط دشوار و محدود زندگی شان و دیدگاه تنگ¬نظرانه اطرافیانشان توانستند با در پیش گرفتن روشی متفاوت کار های شگفت انگیزی انجام دهند و همه را حیرت زده کنند. ما متاسفانه تعداد انگشت شماری از این افراد را می شناسیم.کتاب داستان های خوب برای دختران بلند پرواز این زنان خارق العاده را معرفی و این حس را به خواننده منتقل می¬کند که او هم می تواند مانند این زنان استثنایی در مسیری شگفت¬انگیز قدم گذارد. فقط باید این رابخواهد. داستان ها شروعی جذاب دارند و با لحن صمیمی آغاز می شوند. داستانها در قالب زندگینامه و با لحن داستانی روایت شده¬اند. مقدمه¬ای بسیار کوتاه دارند و طولی نمی کشد که خواننده با فضای داستان و ماجرای اصلی آشنا می شود. در طول داستان فراز و نشیب و موانعی که در مسیر پیشرفت زنان قهرمان وجود دارد و شیوه برخورد و مقابله با آنها شگفت¬آور و آموزنده است و باعث ایجاد هیجان در داستان می شوند. این موانع با توانایی و تدبیر شخصیت های داستان برطرف می¬شوند. به همین دلیل متن داستان ها کسل کننده نیست. نویسنده زیاده گویی نکرده و لازم نیست قسمتی از بدنه داستان حذف شود. در کتا¬ب آرایی از تصاویر زیبایی استفاده شده که بر جذابیت آن افزوده است. از زنان قهرمان که داستانشان در کتاب آمده است جملات زیبایی در حاشیه نقاشی¬ها نقل شده است. جملاتی خواندنی و ماندنی مثل این جمله: "موفقیت من فقط به این دلیل است که هیچ وقت بهانه ای نیاوردم و بهانه ای قبول نکردم . " این جملات جذاب را دوسدارم بارها و بارها بخوانم و به خاطر بسپارم.از نظر من هیچکدام از داستانهای کتاب خسته کننده نیستند و ریتم داستانها حفظ شده است. بخش پایانی داستانها که نتیجه تلاش زنان قهرمان را باز می¬نماید بسیار ضربه زننده است و خواننده را شگفت زده می کند . همین طور داستان با ریتم مناسبی به پایان رسیده است ونه ناگهانی تمام شده و نه بیش از حد طولانی است. نویسنده به کلّی قصد داشته است این پیغام را به خواننده منتقل کند که با وجود اینکه اسم تعداد کمی اززنان و دختران موفق در طول تاریخ به گوش ما رسیده است امّا زنان و دختران بسیاری بوده¬اند که کار های فوق العاده ای انجام داده¬¬اند. بنابراین هر انسانی فارغ از این ¬که مرد یا زن باشد می تواند در هر جای دنیا و در هر شرایطی ، شجاع ، باهوش و تاثیرگذار باشد. به هدف خود برسد و کار های شگفت انگیزی انجام دهد.
2 نفر پسندیدند.
تا کنون نظری ثبت نشده است. برای ثبت نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
پاسخ به
در حال مطالعه
کتاب در حال مطالعهای وجود ندارد.
با جستجو میتوانید کتابهای مورد علاقهی خود را انتخاب کنید و به این لیست اضافه کنید.