جزئیات یادداشت
1401/2/28 - 03:04
3.6
این کتاب در واقع مجموعه نامههایی است که افراد و شخصیتهای آن به یکدیگر دادهاند و ما نامه ها را می خوانیم و اینگونه در داستان جلو می رویم. اولین نامه را دختری مینویسد که به دلیل بمباران عراق، پدر و مادرش کشته شدهاند و او نتوانسته که امتحانات ثلث سوم کلاس دوم را بدهد و باید دوباره در کلاس دوم بنشیند. او این نامه را برای یک خلبان مینویسد. این خلبان با وجود خدمات ارزنده و شایان خود و همچنین تجربیات و تواناییهای زیاد از خلبانی منع میشود. چرا که به دستور رئیس گوش نداده و برای اینکه میخواست هزاران نفر از هم میهنانش شیمیایی نشوند، کارخانه تولید گاز خردل را منهدم میکند. او در این راه، هم از پرواز جا میماند و هم دوپای خود را از دست میدهد. اما او میخواهد که پرواز کند و ... . این کتاب به نوعی مشکلات جانبازان را بیان میکند که میخواهند وجود خود را ابراز کنند و بگویند که همچنان میتوانند برای جامعه مفید باشند و نیابد فقط به زندان خانه فرستاده شوند. همچنین از مشکلات همسران این عزیزان و کسانی که در مدت هشت سال جنگ خانواده و کاشانه خود را نابود شده دیدند. در این کتاب شاهد وجود افراد مختلفی هستیم. کسی که فقط به دستورات عمل میکند و سعی میکند برای کارهای خود دلیل عقلی بیاورد. کس که همیشه در حال شوخی و مزاح است و با این شیوه کارهای خود را پیش میبرد و بسیاری افراد دیگر. کتاب دارای لغات تخصصی و خارجی زیاد است که در پاورقی شکل نوشتار انگلیسی آن و معنی و مفهوم آن توضیح داده شده است تا خوانندگان نوجوان از خواندن کتاب خسته نشده و متوجه متن بشوند. کتاب از به زیبا و جذاب و خواندنی هم برای نوجوانان است و هم برای بزرگسالان. امین پازوکی
14 نفر پسندیدند.
تا کنون نظری ثبت نشده است. برای ثبت نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
پاسخ به
در حال مطالعه
کتاب در حال مطالعهای وجود ندارد.
با جستجو میتوانید کتابهای مورد علاقهی خود را انتخاب کنید و به این لیست اضافه کنید.