طلیعه ظریفیان طلیعه ظریفیان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها من گاهی لکنت می کنم الکود خوس 0.0 0 نارساخوانی رشدی در زبان فارسی طاهره سیما شیرازی 0.0 0 روش های ارتباطی مکمل و جایگزین محسن سیفی مکارمی 0.0 0 نسخه ی فارسی مجموعه آزمون ارزیابی تشخیصی آوایی و واجی طلیعه ظریفیان 0.0 0 ابزار ارتباطی تصویری - نوشتاری پوران باقرپور 0.0 0 مداخله ی زودرس برای کودکان مبتلا به اختلالات آوایی و واجی (بالاتر از 36 ماه) علی قربانی 0.0 0 فرهنگ مصور خوشه های فارسی فاطمه ستاریان 0.0 0 درمان اختلالات صدای گفتار دوران کودکی: رویکرد درمانی تحریک پذیری زهرا ایلخانی 0.0 0 مداخله زودهنگام در گفتار فلجی سهیلا شهشهانی 0.0 0 بسته توانبخشی خانواده - محور: بلع و تغذیه لیلا قلیچی 0.0 0 بسته توانبخشی خانواده - محور: درک شنیداری لیلا قلیچی 0.0 0 بسته توانبخشی خانواده - محور: ناروانی های گفتار و لکنت لیلا قلیچی 0.0 0