راهنمای بهخوان

0 دنبال شده
689 دنبال کننده
پیشنهاد کاربر برای شما
یادداشتها
این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است.
باشگاهها
این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.
چالشها
این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.
لیستها
این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.
بریدههای کتاب
این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.
پستها
نمایش همهفعالیتها
ممنون از همراهی شما💚
@roshana.
1403/10/30
در مسیر انتقال بخشی از سرورها و تغییرات خوبی هستیم که انشالا بعدش تجربهٔ بهتری براتون رقم بخوره. از همراهیتون ممنونیم.💚
@atiyem
خواهش میکنم.
@My_bute_book
سلام. سلامت باشید. ممنون.💚
ممنون از پیشنهادتون. بررسی میشه.
1400/11/23
سلام. متاسفیم بله. قسمت پیامها و به خصوص ارسال تصویر دچار مشکل هست. اطلاع داریم و در دستورکارمون هست. پیشاپیش از صبوریتون سپاسگزاریم.💚
1401/8/18
سلام.
بهخوان شبکهٔ اجتماعی کتابخوانهاست. اینجا نمیتونید به متن کتابها دسترسی داشته باشید یا نسخهٔ الکترونیکشون رو بخرید اما میتونید به اونهایی که خوندید امتیاز بدید و دربارهشون یادداشت بنویسید. میتونید کتابهاتون رو در قفسههای مختلف دستهبندی و مطالعهتون رو مدیریت کنید. بهخوان یک شبکهٔ اجتماعیه پس میتونید دوستانی پیدا کنید و نظر اونها رو هم دربارهٔ کتابها بدونید. میتونید در چالشها شرکت کنید. خودتون رو به چالش بکشید و کتابخوانی رو به یک عادت هرروزه و با کیفیت تبدیل کنید. همچنین میتونید عضو باشگاههای کتابخوانی بشید و کتاب دلخواهتون رو گروهی مطالعه کنید.
و برای راهنمایی استفاده از قابلیتها در صفحهٔ گشتوگذار، نوارد بالاییش پستهایی برای راهنمایی وجود دارند که میتونید بهشون مراجعه بفرمایید. هرگونه سوال بیشتری هم داشتید در پشتیبانی پاسخگوتون هستیم.💚
1401/8/18
با اپ هستید یا نسخه تحت وب؟
به دنبال انتقال بخشی از سرورها، دیتای مربوط به جستوجو در یک فرایند چند روزه منتقل شد و متاسفیم که اذیت شدید. خیلی.💚الان دیتا کامل هست.
1403/10/30
ای وای:( دور از جان فولیکولهای موهاتون.
با اپ هستید؟
1401/8/14
از تنظیمات در صفحهٔ شخصی و با انتخاب گزینهٔ «نوع حساب کاربری و امکانات» میتوانید گزینهٔ «حساب خصوصی» را پیدا کنید. در حالت خصوصی، فقط افرادی که تأیید میکنید به محتوای شما دسترسی دارند.
1401/8/14
سلام این امکان وجود نداره فعلا.
خواهش میکنم.:)
@Reza.Milanluei
1402/8/1
سلام. بله. زیر اون نوار علامتی هست که بزنید، نوار کنار بسته میشه.
و علاوه بر اون، از گزینهٔ تنظیمات داخل صفحهٔ پروفایل، گزینهٔ مدیریت محتوا رو که انتخاب بفرمایید، اولین گزینه پنهان کردن نوارد دنبالشدگان هست و اینطوری به طور پیشفرض کلا بهتون نشون نمیده.
@ASHEGH
سلام. ممنون. سلامت باشید
سرویس افزودن کتاب در حال حاضر دچار اخلال هست و در دست بررسی و رفع و رجوعه. بابتش عذرخواهیم و به زودی خواهدتوانست درخواست افزودن به ثبت برسانید.🙏🌱
1403/11/10
امیدواریم مهر شما رو به زودی با رقمزدن تجربهٔ بهتر کاربری بتونیم جبران کنیم.💚
سلامت باشید. پرمهر هستید و همراهی شماست که به ما در مسیر بهترشدن انرژی میده.💚
بله بله. حتما.
سلام.
خواهش میکنم. وظیفهست. البته که در صفحهٔ اینستاگرممون هم سعی کردیم اطلاعرسانی به موقعی داشته باشیم.