هاجر الله بخشی

هاجر الله بخشی
@Allahbakhshi
حضور خلوت انس است و دوستان جمع اند...
کتابخانه
نمایش کتابخانهیادداشتها
نمایش همه1401/11/29 - 13:44
3.7
19 نفر پسندیدند.
1401/11/14 - 01:14
خیلی به دانش من چیزی اضافه نکرد. این کتاب ب درد ما توی ایران نمیخوره. ولی برخی توصیه هاش واقعا خوبه. و البته مثالهاش. واقعا مثالهای نابی داره
نکته دیگه برای ترجمه اش هست تعجب میکنم مترجم for dummies رو ترجمه نکرده. و جالبه مجموعه کتابهای for dummies داریم. در حالی که این ی اصطلاحه. به معنای آموزش اساسی برای مبتدی ها. مطمئنا مترجم میتونسته ی اصطلاحه خوب براش پیدا کنه. و اگر ترجمه میشد به چشم و گوش خواننده ایرانی ملموس تر میومد
22 نفر پسندیدند.
1401/11/13 - 12:33
3.7
کتاب رو چند شب پیش تمام کردم و بعضی داستان ها رو دوبار خوندم. وای در برخی داستان ها کلی از دست قیصری حرص خوردم با این داستان نوشتنش. داستان ها جدای از اینک به فرهنگ میخوان بپردازن به دین هم پرداختن. من در داستان فرار نفهمیدم بالاخره باید از چی فرار کرد؟ از دین؟ یک جاهایی رد پای سوررئال در داستان هاش میاد. یعنی داستان رئال ناگهان ی سیر سوررئال پیدا میکنه. حس میکنم نویسنده خودش تکلیف خودش رو نمیدونسته و این بی تکلیفی رو به خواننده هم منتقل کرده. اکثر داستان ها پایانی نامشخص دارند. سفر عیلامی پایان نامفهومی داره و روایت ناقص و نامفهوم
23 نفر پسندیدند.
1401/11/1 - 22:27
4.0
کتاب رو دیشب تموم کردم. متأسفانه انتظارم رو برآورده نکرد. اوج داستان اونقدر سرد و بی روح روی کاغذ آورده شده بود که اصلا نویسنده فراموش کرده این همه صغرا کبرا چیده ک به این اوج برسه. من آخرش نفهمیدم برشکن دقیقا چیه و این ضعف کتابه نه من خواننده که تازه تو همین استان بزرگ شدم. تنها حسن کار فضاسازی اونه که ما رو میبره ب حال و هوای همون سالها و فضا رو برامون ملموس میکنه. خدا رحمت کنه مرحوم علیدوستی رو. کاش زنده بودند و در آثار بعدیشون بهتر مینوشتند
20 نفر پسندیدند.
1401/11/1 - 22:23
3.4
اولش pdf کتاب رو دانلود کردم. چون هوا سرده حال نکردم از خونه برم بیرون از کتابخونه بگیرمش. Pdf دانلود کردم دیدم نه بابا نمیشه اینجور خوند. توی فیدیبو با صدای پیمان قریب پناه دانلودش کردم وگوش دادم. همونم کم نبود. 48 ساعت بود. 2 هفته طول کشید تا گوشش دادم. ولی فوق العاده بود. فوق العاده در جایگاه خودش. خیلی جذبم کرد. روایت آقای قریب پناه عالی بود. خیلی زیبا خوندن کتاب رو. من واقعا دو هفته با این شخصیت ها زندگی کردم. حرص خوردم. فحش دادم. به آهو به هما به سید میران. کتاب خیلی ایرادات داره. ولی رمان امروزی نیست ک بخوایم ازش ایراد بگیریم. واقعا برای زمان خودش فوقالعاده بوده. اصلا فکر نمیکردم اینقدر جذبم کنه. گنجینه ضرب المثل هم بود. کاش می نوشتمشون. خیلی جاها هم نویسنده یادش میره ک شخصیت هاش بی سواد و کوچه بازاری اند. ی حرفهای قلمبه سلمیه ای میذاره دهنشون ک نگو. ولی باز هم دلچسبه. خوشحالم بالاخره خوندمش. ی عمر بود میخواستم این کتابو بخونم. ببخشید باید بگم خوشحالم شنیدمش😊
18 نفر پسندیدند.
در حال مطالعه
کتاب در حال مطالعهای وجود ندارد.
با جستجو میتوانید کتابهای مورد علاقهی خود را انتخاب کنید و به این لیست اضافه کنید.