امیرحسین زمین کشت

@Alexy_SilverPhoenix
44 دنبال شده
90 دنبال کننده
طورا بود و هیچ نبود. پس طورا خواست که طابیسان باشند و ایشان بودند. و آن بود اول از طلوع خلقت. کتاب سیاطور (طلوع، بند اول)
Alexy_SilverPhoenix
یادداشتها
نمایش همهباشگاهها
چالشها
این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.
لیست کتاب
نمایش همهپستها
فعالیتها
3.6
یه مجموعه کتاب سای فای نوجوانانه که تازه اونم جلد هفتش جوری گند میزنه بهش که آدم میگه کاش جلد هفتش رو نمیخوندم. اینقدری که شما ازش تعریف میکنین خوب نیست.
23 نفر پسندیدند.
2 نفر نظر دادند.امیرحسین زمین کشت پسندید.
3.9
14 نفر پسندیدند.
1 نفر نظر داد.امیرحسین زمین کشت پسندید.
4.2
سلیقه مال وقتیه که کسی کلا با کتابای یک ژانر چه خوب و چه بد ارتباط برقرار نمیکنه. من قبلتر گفتم این مجموعه رو نخوندم ولی تو چهارده پونزده سالگی مجموعههایی با همین ردهی سنی مثل مایکل وی، مجیستریوم و مدرسهی جاسوسی رو خوندم و لذت بردم. حرف من کلا سر خوب یا بد بودن این مجموعه نیست، بلکه بحثم اینه که اینقدر با قطعیت نمیشه بهترین مجموعهی فانتزی دنیا رو انتخاب کرد. @Haro
12 نفر نظر دادند.6 روز پیش
این قضیه ربطی به سلیقه نداره. به این ربط داره که آدم چقدر کتاب در موضوع مد نظر خونده و با توجه به اونا مقایسه رو انجام میده. طبیعتا در سنین پایینتر تجربه کمتره و کلا تو دوران نوجوونی آدم با کتابای یانگ ادالت راحتتر اخت میگیره. @Haro
12 نفر نظر دادند.6 روز پیش
من که این مجموعه رو نخوندم ولی از رو تیتری که زدین احتمال میدم چهارده-پونزده ساله باشین. خدمتتون عرض کنم خیلی راه دارین تا فانتزیخون بشین. اگه نوجوونپسند هم الان میخونین آثار ریک ریوردن رو بخونین. اما اگه واقعا میخواید وارد جهان فانتزی بشین پیشنهاد میکنم کتابهایی که دوستان همینجا تو بهخوان معرفی کردن رو مطالعه کنین. مجموعه ارباب حلقهها میتونه شروع خوبی برای ورود به جهان فانتزی باشه. هم با پیچیدگیهای جهانهای اورجینال آشنا میشین هم خیلی طولانی نیست هم داستانش عالیه.
55 نفر پسندیدند.
12 نفر نظر دادند.امیرحسین زمین کشت پسندید.
4.6
بازی فرشته جلد 2
4.3
17 نفر پسندیدند.
1 نفر نظر داد.امیرحسین زمین کشت پسندید.
3.0
3.5
14 نفر پسندیدند.
6 نفر نظر دادند.امیرحسین زمین کشت پسندید.
4.4