جزئیات پست

1402/3/19 - 15:30

خواندن 2 دقیقه
با خدا باش، پادشاهی کن / *** / بی خدا باش، هر چه خواهی کن!

هر وقت که ناخودآگاه سرعتم زیاد می‌شه و نمی‌تونم خودم رو کنترل کنم و می‌زنم تو شونۀ خاکی یا کلا از جاده می‌رم بیرون؛ اون وقت یه صدایی بهم می‌گه:

« بی‌معرفت! جاندار... ! چند بار گرفتار شدی و خدا توی بدترین حالات اومد دستت رو گرفت و از گرفتاری و بدبختی و آلودگی‌ها آورد بیرون و همه چی رو، رو به راه کرد و نگذاشت هیچ کسی بو ببره که ماجرا چی بوده!

که اگه دور و بری‌ها می‌فهمیدند چی شده، دیگه آب دهان هم توی صورتت نمی‌انداختند! چه برسه به این که بخوای براشون قیافه هم بگیری و خودت رو کسی حساب کنی!

نَفَهم؛ بِفَهم! بَسه دیگه!... با هر کی رو راست نیستی، با خدا رو راست باش!

اونم فقط محض خاطر این که بِهِش نشون بدی اون قدرها هم بی‌معرفت نیستی! وگرنه خدا خودش از همه چی خبر داره.

البته خدا خودش بهتر می‌دونه که چه موجودی آفریده!

اما اگه باهاش رو راست باشی و همه چی رو توی تنهایی خودت و خودش، واسَش بگی و خودت رو بسپری دست خودش و از خودش کمک بگیری؛ مطمئن باش دیگه نمی‌گذاره راه کج بری و برت می‌گردونه توی راه راست و هواتو خیلی بیشتر از این‌ها داره.

از ما گفتن بود. از تو ... نمی‌دونم شنیدن یا نشنیدن! تصمیم با خودته! اگه آدم هم نیستی، اقلا جاندار سر به راهی برا خدا باش!... »

نمی‌دونم این صدای فرشته‌های خداست یا صدای وجدانمه یا ...؟ بگذریم.

هر کی هست راست می‌گه!

« اگر خطاکـــاریم، گنهکـــاریم، بی‌معرفـــــت نباشیم! »

خدا آخرِ معرفت و مَرامه! به خودِ خدا قسم، راست می‌گَم. خدایا! « اِهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمِ...! »

***

پ.ن. : این نوشتار قصد جسارت به هیچ آفریده‌ای را ندارد! خواستم بعضی بخش ها را تغییر دهم، گفتم شاید از لطفِ آن «آن و لحظه» دور شود.

43 نفر پسندیدند.

4 نفر نظر دادند.

إِلهِی کفی بِی عِزّاً أَنْ أَکونَ لَک عَبْداً، وَکفی بِی فَخْراً أَنْ تَکونَ لِی رَبّاً، أَنْتَ کما أُحِبُّ فَاجْعَلْنِی کما تُحِبُّ. (مولی امیرالمؤمنین علی ع)
الهی گَهی به خود نگرم گویم از من زارتر کیست، گَهی به تو نگرم گویم از من بزرگوارتر کیست. (خواجه عبدالله انصاری)

1402/3/19 - 17:43

الهی! اگر کاسنی تلخ است از بوستان است و اگر عبدالله مجرم است از دوستان! سپاس از نظر زیباتون.
زهرا رستاد

1402/3/19 - 17:40

دست حاجت که بری پیش خداوندی بر..
که کریم است و رحیم‌است‌و غفوراست‌و ودود🤍

1402/3/19 - 18:27

« وَإِذَا جَاءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِنَا فَقُلْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَىٰ نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنكُمْ سُوءًا بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِن بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (سورۀ شریفۀ انعام، آیۀ مبارکۀ 54)
چون ايمان آوردگان به آيات ما نزد تو آمدند، بگو: سلام برشما، خدا بر خويش مقرر كرده كه شما را رحمت كند، زيرا هر كس ازشما كه ازروى نادانى كارى بد كند، آنگاه توبه كند ونيكوكار شود، بداند كه خدا آمرزنده و مهربان است. » سپاس از نظر خوبتون.