در کربلا چه گذشت؟: ترجمه نفس المهموم عمومیفلسفهاسلامی در کربلا چه گذشت؟: ترجمه نفس المهموم عباس قمی و 1 نفر دیگر 4.5 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 7 خواهم خواند 11 ناشر جمکران شابک 9789646705166 تعداد صفحات 688 تاریخ انتشار 1399/7/23 توضیحات کتاب در کربلا چه گذشت؟: ترجمه نفس المهموم، مترجم محمدباقر کمره ای. لیستهای مرتبط به در کربلا چه گذشت؟: ترجمه نفس المهموم امید محمدی 1403/8/17 امام حسین علیهالسلام 17 کتاب کتب مرتبط با امام حسین علیهالسلام و عاشورا 0 0 مریم زارعی 1403/3/18 از حسین(ع) خواندن 68 کتاب به بهانهی نزدیک شدن ماه محرم کتابهایی برای آشنایی بیشتر با زندگی و زمانه امام حسین(ع) و حماسه عاشورا از زاویههای مختلف و در قالبهای متفاوت تاریخی، تحلیلی، داستان و ناداستان و... 10 44 محمدرضا 1403/3/7 سیدالشهدا(ع) _محرم 11 کتاب عاشورا 0 4 محمدرضا 1403/1/2 هدف ۱۴۰۳ 27 کتاب تا چه شود... 4 7 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سید طاها 1403/8/4 الهوف شاید یکی از معتبر ترین مقاتل باشد اما بسیار خلاصه است 0 0 سارا تائب 1403/6/1 یکی از مشهورترین و معتبرترین کتب شیعه در باب شهادت امام حسین (ع) هست و در واقع یک مقتل کامل هست که تألیف این کتاب به گفته خود شیخ عباس قمی نهایت آرزوش بوده و هدفش از تألیف، جمعآوری روایات معتبر در مورد واقعه عاشورا و اتفاقات قبل و بعدش بوده. من از این ویژگی کتاب که تو هر موضوعی روایات مختلف رو کنار هم آورده بود و در مورد اعتبار این روایات مختلف هم صحبت شده بود خیلی پسندیدم. ترجمه کتاب خوب بود. جز اینکه اشعار و رجزخوانیها هم تو قالب شعر ترجمه شده بودن و من ترجیح میدادم این شعرهای عربی رو به همراه ترجمه سادهشون بیارن تا اینکه به شکل شعر فارسی دربیارن. یه مقدار بخش قیام توابین و حکومت مختار برام سنگین بود، تو شرح اتفاقات اونقدر اسامی زیادی پشت سر هم اومده بودن که من یه جاهایی سردرگم میشدم و اسامی رو قاطی میکردم. در انتهای کتاب هم، ترجمه کتاب نفثة المصدور به عنوان یه تتمه یا یه جورایی در تکمیل کتاب نفس المهموم اومده و خوندش خالی از لطف نیست. در کل کتاب خیلی خوبی بود و برای من به عنوان یه رزق معنوی تو محرم و صفر امسال به حساب اومد و خدا رو شاکرم که تونستم بخونم. السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤 0 0